Underholdning

Skulle det være et foredrag? - Eller har I lyst til at synge sammen?

Kan I lide at synge sammen? Eller har I lyst til at høre om kunsten at være pårørende i dagens Danmark? Jeg har været ude hos mange foreninger, til arrangementer, sogneeftermiddage, menighedsråd, seniorklubber, pensionistforeninger, byfester og lign., og det har været en stor fornøjelse hver gang.


Visesamlingerne "Viser fra min Wiingaard" og "Knaldperler i tobakken" indeholder 46 af mine sjove viser på kendte melodier, og dem tager jeg med som klassesæt. Så låner I hver en bog. Melodierne kender I i forvejen, så alle kan synge med. Måske har I en spillemand blandt publikum? 


Ind imellem, mens I hviler stemmerne, læser jeg små digte og vers for jer, sjove, stemningsfulde, tankevækkende eller noget helt femte. 


Erfaringer fra min tid som pårørende til en yngre søster med demens, og gode råd til nye pårørende, kan også danne grundlag for et foredrag. Jeg tager udgangspunkt i bøgerne "Ved mor godt, jeg er dement?" og "Sporændring", og kombineret med min erfaring som afløser i hjemmeplejen, og mine år i Ældrerådet, får vi vendt ældreplejen, med god tid til spørgsmål og dialog.


Et sådant foredrag kan fint kombineres med efterfølgende fornøjelig fællessang, som beskrevet ovenfor.


Ring eller skriv til mig. Så finder vi ud af noget!