Foredragsholder

Jeg kommer gerne ud ...- og jeg har været ude rigtig mange steder allerede.


Det kan være med en stak "Viser fra min Wiingaard" under armen. Så kan vi synge sammen, til sanglærkerne på himlen bliver grønne af misundelse. De melodier kender alle, og har I en spillemand iblandt jer, kan det blive rigtig sjov.


Det kan også være til oplæsning fra mine digtsamlinger. Digtene, jeg skriver, er hverken højlitterære eller vanskelige at forstå. Højtravende knækprosa lader jeg andre om. Jeg skriver lige ud ad landevejen, på gammeldags manér, med versefødder og rim. Derfor elsker jeg at læse op, og jeg garanterer, at I ikke falder i søvn på stolerækkerne. Jeg læser nemlig ikke med monoton og selvhøjtidelig digterstemme. Det er slet ikke mig. I skal have underholdning, I skal leve med, I skal grine eller knibe en tåre, og så skal I meget gerne komme med kommentarer, spørgsmål eller - hvis jeg er heldig - bifald undervejs.


Ind imellem fortæller jeg gerne om mit møde med Lolland, som blev mit nye fædreland i 2007. Det var kærlighed ved første hik. I hvert fald for mit vedkommmende.


I kan også bestille mig til at fortælle om min bog "Ved mor godt, jeg er dement?", som handler om det at være pårørende til en søster med demens. Selvom alle sygdomstilfælde med demens er forskellige, så kan vi alle lære af hinanden, og vi skal virkelig sørge for, at det ikke kun er fagpersoner, der kommer til orde i debatten.


Endelig kan vi lave en pakkeløsning, hvor jeg krydrer beretningen om mit liv som pårørende med årstidens digte, eller digte om Lolland og livet på Danmarks blondekant, som jeg kalder egnen hernede,  morsomme historier og ballader om folkeliv og muntre originaler.


Af de mange steder, jeg har underholdt, kan jeg nævne i flæng:


Sognehuset i Maribo, Nysted Lyrik- og Visefestival, Inner Wheel, Odd Fellow, Den Boligsociale Fond, Rødby Pakhus, Bangs Have Centeret, Sakskøbing Sogneeftermiddag, Gigtforeningen, Café Risteriet, div. biblioteker, etc.Ring eller skriv, hvis I kunne tænke jer at få besøg:


Karen Zubari, Østervang 17, 4970 Rødby

Telefon 54 60 20 50 - Mobil 22 18 09 35

karen@karenzubari.dk

https://www.facebook.com/forfatterkarenzubari/

https://www.facebook.com/karen.zubari